Direktlänk till inlägg 7 maj 2009

Det gör ont när kärlek växer

Av Irja - 7 maj 2009 12:43

För en tid sedan jobbade jag med min ensamhet som jag kände så mycket av ...en inre ensamhet o en ledsamhet så in i själen ont hade jag ...men nu har jag förstått vad det var så nu finns ingen ensamhetskänsla kvar i mig längre ..det var så enkelt när insikten kom.


Men det känns på att leva nu minsann ...blir verkligen pressad in i minsta vrå av min själ just nu ..känner mig väldigt trött i hela kroppen o ledsen men utan gråt ..jobbar med mitt hjärta just nu så det är verkligen ansträngande på flera plan i livet.


Att nu bara tänka o fokusera kärlek på mig själv i varje stund är en väldigt svår uppgift att hantera för mig. Har alltid tänkt på andra i min omgivning i och givit massor av kärlek ömhet o alltid funnits där dag som natt år ut o år in ..och jag har trivts med det ..det är ju en del av mig liksom (trodde jag) ..att ge har varit så naturligt i hela mitt liv och det har flödat och jag har kunnat ta emot kärlek o omtanke också. Det kan jag nu också men ...jag får inte !


För här ska göras upp med själen som har mycket att uträtta i detta liv. Det är en mycket stark rening o starka upplevelser jag får gå igenom o utan stöd av Kari o Janne i detta skulle jag förlorat balansen o livet för länge sedan.


Att bara se allt , förstå o släppa taget om allt det som Jag varit och Är som person och att se helheten i mitt liv (i flera liv) och vad alla och hur människor i mitt liv påverkar mig på gott o ont det är omtumlande,  lärorikt  o en berg o dalbana inombords och att allt dessutom känns som smärtor i kroppen som jag aldrig tidigare känt av dessutom är mer än bara jobbigt men så nyttig o givande i slutändan . Det är bara för en kort tid jag vet ju det men just nu känns det tufft naturligtvis.


Det gör ont när kärlek växer

Jag har en stor utmaning innan denna period är över o det är att ta reda på vad exakt det är som jag har gjort , sagt , känt o upplevt i det här livet eller i tidigare liv. Det som orsakat mitt ärr i hjärtmuskeln och som jag troligen fått efter en infarkt.

Vad det är för insikter o lärdom jag ska bli medveten om för att själv heala detta sår som nu är öppet o så sårbart igen.

Fylla på med kärlek ja ...men så enkelt är det inte men det är en Viktig livsuppgift,  ja verkligen :)

Vet att det kommer en lösning o att efter detta blir allt väldigt annorlunda men mycket lättare i livet igen.


I kärlek till mig själv känner hjärtat det ögon o tanke ej förmår.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Irja - 9 maj 2009 09:27

Vaknade idag så lycklig över mina vänner ochför att ni finns nära mig och berikar mitt liv här i dagarna. Kajsa min härligt goa vän hoppas du o Lu fått sova ut och att ni fick en skön sovmorgon. Anna vad kul att du kommer till mig på torsdag vi har j...

Av Irja - 8 maj 2009 12:17

Nu kör vi en efterlängtad träff igenTorsdagen den 14 e kl 19:00  Denna gång blir det avslappning och meditationsresa men ta gärna med er något eget som vi kan använda oss av i psykometriövningar det kan vara nästan vad som helst men gärna foton, smyc...

Av Irja - 8 maj 2009 12:08

    Hade skrivit mycket och flera sidor långt om hur jag gjorde för att ta tag i tag i mitt  livs ryggsäck och det blev känslosamt o visdomsfullt ..men tyvärr är det inget som någon får veta tydligen eftersom det försvunnit på två arkiverade ställen....

Av Irja - 8 maj 2009 09:53

Mina skratt o tårar stiger ur samma brunn. Ju djupare sorger som jag gräver fram ur min själ, desto mer glädje förmår min själ att rymma. Det insikten är för mig värdefull.   Somliga säger att »Glädjen är större än sorgen«, och andra säger »Nej, sorg...

Av Irja - 7 maj 2009 14:37

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2009
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards